ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
به
گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز، در فلفل تند ترکیبی به نام
کپسایسین (capsaicin) وجود دارد که تندی فلفل به دلیل وجود این ماده است.
کپسایسین
سلول های گیرنده موجود در پوشش روده را تحریک می کند. این گیرنده ها TRPV1
نام دارند. تحریک این گیرنده ها باعث تحریک سلول های دیگری به نام EGFR می
شوند. این گیرنده ها باعث تولید سلول های جدید روده می شوند و از رشد سلول
های غیر طبیعی جلوگیری می کنند.
اقوام فقیر هند را می توان اولین
مصرف کنندگان فلفل تند نامید. آنان از فلفل در غذاهای خود استفاده می کردند
تا میل فرزندان به غذا کاهش یابد و غذا به همه افراد خانواده برسد.